h

Drie nieuwe burgerleden versterken de SP fractie

10 oktober 2021

Drie nieuwe burgerleden versterken de SP fractie

Foto: SP

Donderdagavond 7 oktober zijn drie nieuwe burgerleden geinstalleerd die de gemeenteraadsfractie gaan versterken tot aan de verkiezingen in maar 2022. De nieuwe burgerleden zijn Marie-France van Oorsouw, Jelle van der Vliet en Quinten Braakman.

Foto: SP

Marie-France van Oorsouw (52 jaar) is ppgegroeid in Berghem en woont nu in Oijen. Zij is archeoloog van beroep en dat is tevens ook haar hobby.
Marie-France gaat graag naar een museum, voorstelling of concert en houdt van zingen. Cultuur en erfgoed zijn vanzelfsprekend belangrijk voor haar maar wonen en zorg zijn ook speerpunten waar zij zich voor in wil zetten.

Jelle van der Vliet (18 jaar) woont in Oss. Hij is leerling op het Titus Brandsmalyceum en doet daar de Havo. In zijn vrije tijd maakt hij radio en is actief binnen de SP jongeren. Jelle’s belangstelling gaat uit naar zorg en jongeren.

Quinten Braakman (25 jaar) woont in Oss. Van beroep is hij leraar Engels en medewerker bij Coolblue. Quinten houdt van sporten, reizen, motorrijden, geschiedenis en economie. Hij vindt goed en betaalbaar wonen erg belangrijk en zet zich in voor goed en lonend werk.  Dus minder onvrijwillige zzp- en nulurencontracten, meer vaste banen, waardering en zekerheid. Voor Quinten moet de overheid bereikbaar zijn en zich inzetten voor de mensen. Zeker op lokaal niveau moet het contact zo makkelijk mogelijk zijn zodat iedereen die wil mee kan doen en zich kan laten horen.

 

U bent hier