h

Actieve informatieplicht van het college aan de raad

18 oktober 2021

Actieve informatieplicht van het college aan de raad

Zaterdag 16 oktober stond er in het Brabants Dagblad een groot artikel over de verwikkelingen rondj de Geffense Plas. De SP is uitermate verbaasd over de manier waarop de Raad is geïnformeerd.

Uiteraard is het goed dat er een oplossing komt voor de ontwikkelingen bij de Geffense Plas. Maar de manier waarop de raad wordt geïnformeerd roept heel veel vragen op. Wethouder van Orsouw geeft aan dat hij in december er al uit was met de uitbater. We hebben als Raad diverse keren vragen gesteld over de ontwikkelingen in de Geffense Plas maar nooit concreet antwoord gekregen. Om nu in de krant te lezen dat er een overeenkomst is gaat echt te ver. Daarom heeft de SP de volgende vragen gesteld:

U bent hier