h

Attentie op de Dag van de Verpleging

12 mei 2021

Attentie op de Dag van de Verpleging

Foto: SP

De SP liet de Dag van de Verpleging niet zo maar voorbijgaan. Een jaar geleden klapten we met alle Nederlanders om de medewerkers in de verpleging en de zorg te ondersteunen. Nu, een jaar later, is de werkdruk in de verpleging en de verzorging nog steeds heel hoog. Het personeel moet veel overuren maken, vakanties kunnen niet altijd opgenomen worden en een loonsverhoging is ook nog niet doorgevoerd. Kortom de zorg blijft onder druk staan.

Foto: SP

De SP wil graag haar respect tonen aan de hardwerkende mensen in de zorg. Deze doelgroep is van cruciaal belang voor onze samenleving en daar moeten we trots op zijn. Wij brachten daarom woensdag 12 mei een kleine attentie naar de medewerkers in de zorglocaties De Corte Foort in Oss, De Wilberthof in Berghem, De Heegt in Geffen en Maasland in Herpen.

Foto: SP

U bent hier