h

Stuur je schoenen naar het Malieveld

3 september 2020

Stuur je schoenen naar het Malieveld

Foto: SP

“Wij kunnen niet gaan, maar onze schoenen wel.” Het motto van zorgverleners die schoenen gaan verzamelen. Deze schoenen staan
symbool voor alle mensen die op 5 september hadden willen demonstreren op het Malieveld. Grote demonstraties op het Malieveld zijn vanwege besmettingsgevaar helaas te riskant. Daarom zamelen de zorgverleners  oude schoenen in. Deze schoenen zetten zij zaterdag 5 september op het Malieveld.

 

Zo kan iedereen er toch een beetje bij zijn. Samen laten wij zien dat wij massaal in actie komen voor de zorg. De SP helpt hen graag een handje mee.

Onze zorg verdient meer dan applaus. Zorgverleners verdienen meer waardering: een beter salaris, minder werkdruk en meer zeggenschap over hun werk.

In Oss kun je hier je schoenen inleveren

Dinsdag     1 september van 19:00 tot 21:00 uur
Woensdag 2 september van 14:00 tot 21:00 uur
Donderdag 3 september van 19:00 tot 21:00 uur

Op deze tijden kun je je oude schoenen inleveren bij het pand van de
SP-afdeling Oss, Linkensweg 40-A. Dan zorgt de SP dat ze, samen met heel veel andere schoenen uit het land, naar Den Haag gaan. Na afloop gaan de schoenen naar een goed doel (Cliniclowns).

Iedereen kan digitaal meedoen aan de demonstratie

Op zaterdag 5 september is er van 14:00-15:00 uur de grootste online zorgactie ooit voor een betere structurele beloning van onze zorgverleners.  Kijk op  www.eerlijkebeloning.nl  hoe je er bij kunt zijn.

Voor informatie: Ans Broersen

                          Tel: 06-13088151

                          E-mail: ansbroersen@hotmail.com

U bent hier