h

SP deelt ‘loonijsjes’ uit bij zorgcentra in Oss

30 augustus 2020

SP deelt ‘loonijsjes’ uit bij zorgcentra in Oss

Foto: SP

De SP heeft op 29 augustus 'loonijsjes' uitgedeeld bij Huize Katwijk/Vredehof, De Wellen en Ministershof in Oss. Zorgverleners verdienen onze grootste waardering. Tijdens de coronacrisis heeft heel Nederland terecht geapplaudisseerd. Maar daar mag het niet bij blijven.

"Al jaren is de werkdruk enorm en blijven de salarissen en arbeidsvoorwaarden achter. Vandaar de loonijsjes voor een hoger loon en betere arbeidsvoorwaarden", aldus de SP.

"Juist de mensen die hier werken hebben het de afgelopen tijd zwaar voor hun kiezen gehad”, verklaart Jan Zoll, fractieleider van de SP in de Osse raad. "En nu dreigt er ook nog een leegloop en daardoor onderbezetting. Deze mensen verdienen een fatsoenlijke beloning voor het werk dat ze doen.” 

U bent hier