h

SP leden Oss kiezen een nieuw afdelingsbestuur

9 februari 2020

SP leden Oss kiezen een nieuw afdelingsbestuur

Foto: SP

Dinsdag 4 februari is op de algemene ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen van onze SP afdeling. Er werd ook afscheid genomen van twee prominente SP’ers. Ans van Heumen neemt na lange tijd afscheid als bestuurslid. Ze blijft gelukkig wel actief binnen de afdeling Oss. De leden namen ook afscheid van Martijn Tonies als raadslid in Oss.

Henk van Gerven werd gekozen als voorzitter en Marie-Therese Janssen als secretaris. Het nieuwe bestuur bestaat verder uit: John van Bakel, Luuk de Boer, Danielle Broeksteeg, Ans Broersen, Bernard Delpeut, Jan van der Doelen, Jan van den Eijnden, Jose Heesakkers, Janneke van der Leest,  Mari-Anne Marijnissen, Jelle van Vliet, Henk Vugts en Jan Zoll.

Afscheid van Ans van Heumen:

Foto: SP

Stemmen:

Foto: SP

Stemmen tellen:

Foto: SP

Henk van Gerven herkozen als voorzitter:

Foto: SP

De samenstelling van het bestuur is hier te vinden:

U bent hier