h

Martijn Tonies vertrekt uit Osse gemeenteraad, Luuk de Boer volgt hem op

9 januari 2020

Martijn Tonies vertrekt uit Osse gemeenteraad, Luuk de Boer volgt hem op

Tot mijn spijt heeft ons SP-fractielid Martijn Tonies besloten om zijn raadslidmaatschap te beëindigen. Vanwege persoonlijke omstandigheden is voortzetting voor hem niet mogelijk. Martijn is de afgelopen vijf jaar lid geweest van de SP-fractie in de Osse gemeenteraad. Hij heeft zich daarin laten zien als een bevlogen politicus. Op het gebied van wonen en het milieu was hij zeer betrokken en heeft hij zich ingezet voor de huurders van BrabantWonen en later voor Herperduin en de Maashorst, ontwikkeling van duurzame energie en natuurlijk de strijd tegen de komst van de mestfabriek naar Oss. We gaan Martijn op de eerste plaats missen als persoon, maar ook als raadslid met een geheel eigen stijl en sterk moreel kompas op het gebied van racisme en het extreemrechtse gedachtengoed. Ik wil Martijn bedanken voor zijn jarenlange inzet en wens hem het allerbeste.

Foto: SP

De plaats van Martijn in de SP-fractie wordt zo snel mogelijk ingenomen door Luuk de Boer. De SP-fractieleden heten Luuk van harte welkom in de fractie en wensen hem veel succes bij zijn werk als kersvers gemeenteraadslid.

Jan Zoll,

Fractievoorzitter SP-Oss

 

U bent hier