h

SP start meldpunt klachten WMO

21 december 2019

SP start meldpunt klachten WMO

Foto: SP

De laatste tijd komen de SP klachten ter ore over de WMO, zowel bij het aanvragen van hulpmiddelen als andere vormen van hulp binnen de WMO. De klachten gaan vaak over slechte communicatie. Er is veel onduidelijkheid over wat je zelf moet of kan doen. Mensen hebben het gevoel niet begrepen te worden.

De SP vindt dat dit niet kan en is hierover al  in gesprek met het college. Toch lopen er zaken nog steeds niet goed. Heeft u problemen bij het aanvragen van hulpmiddelen of andere vormen van hulp binnen de WMO, dan horen wij dat graag.

Klik hier voor het klachtenformulier.

Uw melding blijft anoniem. Indien nodig nemen we graag contact met u op.

Contactpersoon is SP-gemeenteraadslid Marie-Therese Janssen.

U bent hier