h

Start Paul Peters Tribuneloop door Lilian Marijnissen

14 mei 2019

Start Paul Peters Tribuneloop door Lilian Marijnissen

Foto: SP

Op woensdag 15 mei wordt de Paul Peters Tribuneloop gehouden in het centrum van Oss. Deze loop (voorheen Tribuneloop) is vernoemd naar Paul Peters, een Osse SP’er van het eerste uur en initiatiefnemer van deze loop. Lilian Marijnissen, fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer én Ossenaar, zal het startschot lossen voor de 10 km. Lilian heeft vele jaren naast Paul Peters in de gemeenteraad van Oss gezeten.

De loop start om 19.30 uur. Inschrijven kan tot een kwartier voor aanvang in het SP gebouw op de Linkensweg in Oss. De kosten voor deelname bedragen 5 euro. De 10 kilometer gaat van start op de Linkensweg. Deelnemers aan de 5 kilometer vertrekken 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd naar hun startpunt. Na afloop van de wedstrijd is er een prijsuitreiking.

 

U bent hier