h

Gebak voor de zaterdagmarkt

12 mei 2019

Gebak voor de zaterdagmarkt

Foto: SP

Zaterdag 11 mei bracht de SP gebak naar de marktkooplui.
Na een aantal spannende weken voor de marktkooplui is er afgelopen week een goed besluit genomen: de zaterdagmarkt op de Heuvel blijft! De markt zou eigenlijk moeten wijken voor evenementen. Evenementen die de afgelopen jaren hooguit twee keer per jaar op die plek hebben plaatsgevonden.

Al meer dan 40 jaar staan een aantal marktkooplui naar grote tevredenheid van de Ossenaren op de zaterdag markt. De SP heeft samen met de marktkooplui steeds opnieuw aangegeven dat deze markt niet mag verdwijnen. De zaterdagmarkt op de Heuvel is en blijft een belangrijk onderdeel voor de levendigheid in het centrum.

Iedereen, bewoners, winkeliers en marktkooplui profiteren van deze markt. Zoals de marktkooplui zeggen: wij zijn een aanvulling voor elkaar. Een van de marktkooplui was zo opgelucht en blij dat ze alle bezoekers aan de kraam trakteerde op een “Merci” en voor de SP’ers had ze zelfs een hele doos!

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

U bent hier