h

SP stelt vragen over vergunningen viskramen

22 december 2018

SP stelt vragen over vergunningen viskramen

Foto: SP

De vergunningen voor het uitbaten van een viskraam voor twee standplaatsen in Oss zijn onlangs door loting aangewezen. Bij zo'n loting is de kans groot dat de huidige eigenaar van een kraam de standplaats vanaf 1 januari niet meer kan gebruiken. Dat is bijvoorbeeld gebeurd met de standplaats bij winkelcentrum De Ruwert. Forse investeringen door de kraameigenaar zijn dan ineens niets meer waard. De gang van zaken rondom de loting voor de standplaats is aanleiding voor een aantal vragen over het uitgiftebeleid voor dergelijke standplaatsen en de gevolgen van dit beleid voor kleine ondernemers die afhankelijk zijn van de standplaatsen in het algemeen en de standplaats in de Ruwert in het bijzonder.

Zie ook:

https://www.bd.nl/stadsgezicht-oss/vragen-sp-over-winkelcentrum-de-ruwer...

https://www.d-tv.nl/sp-vragen-over-viskraam-in-ruwert/content/item?1114469

 

U bent hier