h

"Het Vierde Beeld": een topavond in de Groene Engel

31 augustus 2018

"Het Vierde Beeld": een topavond in de Groene Engel

Foto: SP

Omdat vorig jaar Het vierde Beeld door storm en regen letterlijk en figuurlijk in het water was gevallen en deze keer de weersvoorspelling ook weer bar en boos was, werd de uitvoering van Het Vierde Beeld in de Groene Engel gehouden.

Een propvolle Engel( helaas moesten veel mensen in het café plaats nemen). Een Topavond waarbij de bijzondere en rijke cultuur van Ierland op diverse manieren werd gepresenteerd. Balletschool Dimphy bracht typische Ierse dans en de Osse band The C-Jays speelde nummers van  U2, Van Morisson en Rory Gallagher.En Theo van Duren sprak een column uit. Ook de Ierse successen van het  Eurovisie Songfestival en Ierse voetbalsupporters kwamen aan bod. De uitsmijter was een optreden van de folkband Scrum, het dak ging eraf.

Naast dit mooie programma werd er ook nog even stilgestaan bij het overlijden van organisator en bedenker van het Vierde Beeld, Paul Peters.

Zie ook:

U bent hier