h

Paul Peters Tribuneloop in Oss

2 juli 2018

Paul Peters Tribuneloop in Oss

Foto: SP

Woensdag 11 juli

Op woensdag 11 juli is de Osse binnenstad het decor van de Paul Peters Tribuneloop, voorheen de Tribuneloop. Op initiatief van de SP is de naam gewijzigd, als eerbetoon aan SP-icoon en medeorganisator van de Tribuneloop Paul Peters, die eind vorig jaar overleed. Deze wedstrijd maakt deel uit van het Maasland Run Classic circuit 2018. Iedereen die hardlopen leuk vindt, jong of oud, beginner of gevorderde, kan meedoen.

Na afloop van de wedstrijd is er een prijsuitreiking. Behalve prijzen voor de top drie van elke afstand, is er dit jaar, vanwege het 25-jarig jubileum van MRC, ook een speciale jubileum-prijs. Wie als 25e finisht op de 5 of de 10 kilometer ontvangt een functioneel hardloopshirt met een leuke opdruk. Het jubileum-shirt kan ook worden besteld. Dat kan bij elke MRC-wedstrijd of door een e-mail te sturen naar info@maaslandrunclassic.nl o.v.v. je naam en de gewenste maat. Het shirt kost € 20,-.

De start van de Paul Peters Tribuneloop is om 19.30 uur, zowel voor de 10 als voor de 5 kilometer. Inschrijven kan tot een kwartier voor aanvang, op de Linkensweg in Oss. De 10 km start op de Linkensweg, maar de 5 km start elders. Deelnemers aan de 5 km vertrekken 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd gezamenlijk naar hun startpunt. Beide afstanden finishen op de Linkensweg. De kosten voor deelname bedragen 4 euro.

Het tussenklassement, de foto’s en alle overige informatie over de MRC is te vinden op www.maaslandrunclassic.nl  en op www.avoss78.nl.

U bent hier