h

Tribuneloop wordt Paul Peters-Tribuneloop

3 mei 2018

Tribuneloop wordt Paul Peters-Tribuneloop

Foto: SP

In 1983 is de Tribuneloop voor de eerste keer gehouden in het kader van het 10 jarig bestaan van de SP in Oss. Bedenker van het evenement en grote man achter de schermen was SP-voorman Paul Peters. Helaas is in november 2017 Paul Peters overleden. Als eerbetoon aan zijn enorme inzet voor deze run door het centrum van Oss heet de Tribuneloop vanaf nu de Paul Peters-Tribuneloop.

De deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden  5 of 10 kilometer. De Paul Peters-Tribuneloop maakt deel uit van het Maasland Run Classic circuit, een reeks 5 en 10 kilometer wedstrijden in de regio. 

De wedstrijd is met ruim 200 deelnemers een van de grotere hardloopevenementen van Oss en omgeving. De prijzen worden  beschikbaar gesteld door de Tribune, het nieuwsblad van de SP. De wedstrijdleiding is in handen van AV Oss '78. Daarnaast zijn er ruim 50 vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden. Het parkoers loopt door het Osse centrum. Het wordt speciaal voor de race autovrij gemaakt.

De Paul Peters-Tribuneloop vindt plaats op woensdagavond 11 juli. De startplaats is op Linkensweg 40-A, vanuit het partijkantoor van de SP.
Meer informatie kunt u vinden op www.maaslandrunclassic.nl 

U bent hier