h

Kantine Berghem Sport blijft tijdelijk behouden

24 februari 2018

Kantine Berghem Sport blijft tijdelijk behouden

Foto: SP

De gemeente Oss wil dat de kantine van Berghem Sport gesloopt wordt zodra de nieuwe kantine klaar is. Dat stak enorm bij de verenigingen Berchs Heem en TV Berghem die binnenkort op straat staan. Ze moeten namelijk uit het oude klooster omdat dat wordt verkocht. De kantine is recent gerenoveerd en uitstekend geschikt voor deze verenigingen.

SP-raadslid Adrie Geerts nam het op voor de verenigingen en stelde op 20 november een aantal kritische vragen aan wethouder van Geffen. Die heeft er bijna 3 maanden over gedaan om de vragen te beantwoorden, maar komt nu toch met een mooie oplossing: de verenigingen mogen tijdelijk gebruik maken van de kantine, in afwachting van een definitief onderkomen. Er moet nog van alles worden geregeld, met name met Berghem Sport, maar Berghem zou Berghem niet zijn wanneer dat niet gaat lukken.

U bent hier