h

Een lunchroom of cafetaria in de Piekenhoef

13 februari 2018

Een lunchroom of cafetaria in de Piekenhoef

Foto: SP

Dat is wat veel bewoners van de Piekenhoef zouden willen in hun wijk. De vraag naar voorzieningen in de Piekenhoef groeit. In het oorspronkelijke bestemmingsplan is opgenomen dat er geen horeca of winkels gevestigd mogen worden. Er wonen inmiddels meer mensen in de Piekenhoef en Berghem Zuid dan in de oorspronkelijke dorpskern. Daarbij heeft het gedeelte op zuid, net over het spoor, ook geen voorzieningen. In gesprekken met bewoners geeft het merendeel aan “iets” te missen in de wijk. Om de wijk een hart te geven zou de SP graag de vestiging van een lunchroom of iets dergelijks willen zien voor de bewoners van Piekenhoef.

Daarnaast is een wekelijkse markt of zelfs een (kleinschalig) winkelcentrum op termijn een mogelijke aanvulling voor de wijk. Nummer 3 op de SP kandidatenlijst is Simone Schoneveld Peters uit Berghem. Zij zal zich in de nieuwe gemeenteraad hard gaan maken voor dit plan.

Gratis frietje met

Als je zaterdag 24 februari tussen 14,00 en 16.00 uur op bezoek komt bij de SP Frietwagen die bij basisschool de Fonkeling op de hoek Landbouwlaan- Knolgroenveld staat, krijg je een gratis frietje met en kun je in gesprek met Simone en onze andere Berghemse SP kandidaten.

U bent hier