h

Feestelijke lintjes met een verdrietig randje

21 november 2017

Feestelijke lintjes met een verdrietig randje

Dat kopte het Brabants Dagblad. En dat was ook zo.

Lilian Marijnissen sprak:”Vandaag is Paul overleden. We zijn dus verdrietig…Maar we weten zeker dat hij ook gewild had dat we er samen met jullie een mooi feestje van maken. Dus dat gaan we doen.”

Foto: SP

Met de mooie zang van Sharon Witsiers en de vrolijke hip hoppers Bobbi en Senna werd het al met al een mooie avond. 

Foto: SP

Burgemeester Wobine Buijs speldde onder het toezicht van 2 lakeien de SP Kinderlintjes op bij de winnaars. Presentatrice Carla Steenman interviewde de kinderen die door de juryleden werden voorgesteld.

De volgende kinderen kregen een lintje:

Jip Rovers, Jinte Landman, Jules Mosmans en Jade Ligtvoet (allen tussen 6 en 7 jaar) hebben uit eigen initiatief een natuurclub opgestart. Ze hebben een boomhut gebouwd en dat is het clubhuis waarin ze spelen en vergaderen.

Foto: SP

Ulrieke Kocken (11) heeft de 4daagse samen met het V-team onder leiding van Tako Rietveld van de Kindercorrespondent gelopen. Daarnaast liep Ulrieke voor haar zelf gekozen doel Against Cancer. Een stichting die ervoor zorgt dat kinderen en hun familie een dag van hun leven krijgen om zo even deze ziekte te kunnen vergeten.

Foto: SP

Beckie Leenders, Lieke Zwanenbergen en Kayleigh Smits (allen 15 jaar) zwemmen bij Gesposs Gehandicaptensportvereniging. Ze komen vaak langs op het Honk bij de Gespuismiddagen en onderhouden contacten met de kinderen.

Foto: SP

Sofie van Haren (11) helpt al jaren bij de KangoeroeKlub. Dit is een onderdeel van korfbalvereniging TOG waarbij kinderen van 3 t/m 6 jaar wekelijks komen sporten en zo op een leuke manier het korfbalspelletje leuk gaan vinden.

Foto: SP

Dani Kuijs (7) heeft samen met zijn vader de hele dag in de kou in de stad nagels gelakt tijdens Oss lakt voor Tijn!

Foto: SP

Sven van Lier (14) is vrijwilliger bij Berghem Sport. Hij geeft 1x in de week training en helpt zoveel mogelijk op zaterdagochtend mee met de wedstrijd om wissels te doen, maar vooral om ze aan te moedigen.

Foto: SP

Melle Boeijen (10) heeft samen met een team van Scoss (schaats en skeelervereniging Oss) op 1 en 2 september deelgenomen aan het evenement 24 KIKA in Biddinghuizen. Zij heeft in haar eentje het bedrag van 1328 euro aan sponsorgeld gedoneerd voor KIKA (kinderen kanker vrij).

Foto: SP

Carla Steenman presenteerde de avond.

Foto: SP

Bobbi en Senna zorgden voor de vrolijke HipHop-noot.

Foto: SP

U bent hier