h

OSSE SP STEUNT ACTIE LERAREN

10 juli 2017

OSSE SP STEUNT ACTIE LERAREN

Taart voor team Sterrebos

Dinsdag 27 juni was er een landelijke actie van het Primair Onderwijs -Front, een uniek samenwerkingsverband van leraren, ondersteunend personeel, directeuren en schoolbesturen (www.pofront.nl). Het PO-Front riep alle scholen in het basisonderwijs op om op die dag het eerste uur de deuren dicht te houden en ten minste twee vertegenwoordigers af te vaardigen naar de manifestatie in Den Haag waar ’s middags een petitie aan de politiek werd overhandigd. De SP steunt de actie. Al jaren wordt er niets gedaan aan het verlagen van de werkdruk en het verhogen van het salaris van onze juffen en meesters. 

Om de osse leerkrachten een hart onder de riem te steken, bezocht ex leerkracht Mari-Anne Marijnissen samen met enkele SP-ers haar voormalig werkgever bassisschool sterrebos. Ze vertelde dat ook zij de grote werkdruk,veel administratie,volle klassen en veel kinderen met extra begeleiding in haar laatste jaren heeft ervaren. En tot op de dag van vandaag alleen maar erger geworden. Hoog tijd dus voor minder werkdruk en meer salaris.De taart met het opschrift "jullie verdienen beter" werd onder applaus in ontvangst genomen door directeur Arjan Barink 

bekijk hier het aanbieden van de taart

U bent hier