h

200 Deelnemers bij sfeervolle Tribuneloop

6 juli 2017

200 Deelnemers bij sfeervolle Tribuneloop

Foto: SP
Woensdagavond 5 juli stonden er maarliefst 200 deelnemers aan de start bij de 5 en de 10 km tijdens de Tribuneloop door het Osse centrum. Jan Marijnissen loste het startschot en deelde na afloop de prijzen uit aan de winnaars in diverse categorieen. Het goede weer zorgde voor veel publiek in het centrum. Met name in de Peperstraat, de Heuvel en natuurlijk in de Linkensweg bij start/finish was het druk en werden de lopers en loopsters aangemoedigd.

Het was voor de 34e keer dat deze wedstrijd, georganiseerd door de Osse SP ism met AV-Oss'78, werd gehouden. De Tribuneloop is een onderdeel van de SP-Maasland-Run- Classic, een serie van 10 wedstrijden in Oss en de regio. Alle uitslagen vind je hier en de finishfoto's hier

U bent hier