h

Jan Marijnissen lost startschot 34e Tribuneloop

22 juni 2017

Jan Marijnissen lost startschot 34e Tribuneloop

Woensdagavond 5 juli organiseert de SP i.s.m. AV-Oss'78 voor de 34e keer de Tribune-Loop door het osse centrum. Voormali SP-voorman Jan Marijnissen Lost dit jaar het startschot. Na afloop zal hij ook de prijzen uitreiken bij deze editie van de Tribuneloop. (op de foto het startschot van vorig jaar)

De deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden  5 of 10 kilometer. De Tribune-Loop maakt deel uit van het SP-Maasland Runclassic circuit, een reeks 5 en 10 kilometer wedstrijden in de regio. 

Meerdere afstanden

De Tribune-Loop is met ca. 200 deelnemers een van de grotere hardloopevenementen van Oss en omgeving. In 1983 is de Tribune-Loop voor de eerste keer gehouden in het kader van het 10 jarig bestaan van de SP in Oss.  De wedstrijden over 5 en 10 kilometer voor atleten en trimmers hebben tot nu toe ieder jaar een spannend verloop gehad waarin de beslissing vaak pas in de laatste meters viel. Hierdoor is het ook voor het publiek een aardig kijkspel waarbij men de lopers vijf keer voorbij ziet komen.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de Tribune, het nieuwsblad van de SP. De wedstrijdleiding is in handen van AV-Oss'78. Daarnaast zijn er ruim 50 vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden.

Autovrij parkoers

Het parkoers loopt door het osse centrum. Het wordt speciaal voor de Tribune-Loop autovrij gemaakt. Start en Finish liggen aan de Linkensweg. Tussentijden worden doorgegeven op het 1 en het 5 kilometerpunt. Het inschrijfgeld bedraagt  4 euro voor de deelnemers op de 5 en10 kilometer.

Programma

18.15 uur Begin inschrijving (SP-gebouw, Linkensweg)

19.30 uur Start 5 en10 kilometer

21.00uur Prijsuitreiking 5 en10 km. (7 Categorieën)

U bent hier