h

SP steekt ambulance hart onder de riem

21 mei 2017

SP steekt ambulance hart onder de riem

Foto: SP
Blij verrast nam op zondagmiddag het personeel van de ambulancepost aan de Aengelbertlaan de taart in ontvangst van de Osse SP-afdeling. Als waardering voor het goede en belangrijke werk wat ze doen, en als steuntje in de rug in verband met de onzekere toekomst van de ambulancezorg in Nederland. 
Aanstaande dinsdag debatteert de Tweede Kamer over een nieuwe wet op de Ambulancezorg. Minister Schippers wil meer marktwerking en onderzoekt de mogelijkheid om private zorgverzekeraars de zeggenschap over de ambulancezorg te geven. De SP zal aanstaande dinsdag bij monde van Lilian Marijnissen fel tegengas geven. De ambulancezorg moet in overheidshanden blijven. Ongelukken doen nou eenmaal niet aan marktwerking.

Helaas moest de taart nog even de koelkast in: na 5 minuten moest men al uitrukken.
Het debat in de Tweede Kamer is op dinsdag 23 mei en begint omstreeks 15:30 uur.  

U bent hier