h

Eindelijk oversteek Singel 40-45

1 maart 2016

Eindelijk oversteek Singel 40-45

Foto: sp

Al sinds maart 2013 vraagt SPraadslid Albert Arends aandacht voor de oversteek bij de Gerrit vd Veenstraat-Singel 40-45 richting Albert Heijn. Na het aanbieden van handtekeningen ,aan de orde stelllen in diverse vergaderingen  en verschillende   insprekers bleef het  resultaat uit. De laatste optie  was het indienen van een motie   de eerstvolgende raadsvergadering.

Echter  bleek er voor deze motie geen meerderheid te zijn. Maar door grote druk toch een succes. Wethouder  Wagemakers (VVD) zei in de afgelopen vergadering dat er momenteel een onderzoek loopt naar de situatie bij de Fratersrotonde, maar gaf daarbij aan dat hij ervan uitgaat dat dat niets toevoegt.

Als dat inderdaad zo is wil hij overgaan tot realisatie van een veilige oversteek. Dus eindelijk gaat het college overstag en kunnen de vele gebruikers veilig oversteken.

Hieronder een uitzending van maasland fm, gewijd aan dit onderwerp.

http://www.maaslandfm.nl/index.php/nieuws/23737-maatregel-oversteek-singel-video.html

Hieronder de reactie van toenmalig VVD wethouder Reina de Bruijn in maart 2013.

http://www.kliknieuws.nl/regio/oss/40524/buurt-wil-oversteekplaats-singel-1940-1945

U bent hier