h

Strijd voor zorg!

10 november 2014

Strijd voor zorg!

Uit Oss vertrok zaterdag 7 november een bus met 32 thuiszorg medewerkers. Samen met de SP voeren zij al vanaf januari strijd voor betere thuiszorg in Oss en omgeving. Lilian Marijnissen liet doormiddel van bijgevoegde film en uit praktijkverhalen van boze thuiszorgmedewerkers zien hoe slecht het gaat met de zorg in Nederland.
Dorian Verstappen een van de actie voerende thuiszorgmedewerkers uit Oss vertelde wat zij dagelijks in de praktijk tegenkomt aan schrijnende situaties.
Aan de politici werden ruim 159.000 handtekeningen aangeboden.
Indrukwekkend was het optreden van dhr.Oude Nijhuis die het verhaal deze week bij " Pauw " vertelde over de slechte zorg in een verpleeghuis on Den Haag. Hij ontving dan ook een staande ovatie van de 3000 aanwezigen. 

U bent hier