h

De stem van Oss

23 oktober 2014

De stem van Oss

De Osse gemeentewerkers gaan door weer en wind! Afgelopen maandag en dinsdag hebben zij alle 40 verkiezingsborden in onze gemeente geplaatst.

De posters van de 8 partijen die meedoen zijn op de borden geplakt. Daarnaast wordt er een oproep gedaan om de digitale stemwijzer te gebruiken; "De Stem Van Oss". Toevallig?! De Osse SP geeft al jaren drukwerk uit met de naam... U raadt het al: "De Stem Van Oss"! In de zakelijke wereld zouden advocaten direct staan te trappelen om dit aan te vechten.

Gelukkig kan de Osse gemeente gerust zijn. De SP gaat geen advocaten inschakelen maar ziet het gebruik van de tekst "De Stem van Oss" als compliment. Wat is er tenslotte mooier dan een stemadvies van de gemeente voor de SP? Er is uiteindelijk maar een partij die de stem van de Ossenaren echt laat horen, dat is de SP!

U bent hier