h

Jan Zoll ontmoet Diederik Samson

29 september 2014

Jan Zoll ontmoet Diederik Samson

Na Prinsjesdag op de derde dinsdag van september heeft de Tweede Kamer gedebatteerd over de begroting voor het komende jaar. Emile Roemer heeft dar de alternatieven die de SP heeft voor de plannen van de VVD en PvdA uiteengezet. In veel plaatsen in Nederland heeft de SP de alternatieven aan de mensen op straat uitgelegd. Op zaterdag 20 september is een grote groep SPers in het centrum van Oss actief geweest.

Het toeval wilde dat PvdA leider Diederik Samsom die dag aanwezig was. Wilde hij aanvankelijk niets weten van de aanwezigheid van de SP, later keerde hij toch op zijn schreden terug. Hoewel niet van harte, nam hij onze folder met onze standpunten toch aan van Jan Zoll, de SP lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op 19 november.

U bent hier