h

SP komt op voor thuiszorg en cultuur in Voorjaarsnota

14 juli 2014

SP komt op voor thuiszorg en cultuur in Voorjaarsnota

De SP heeft in de jaarlijkse Voorjaarsnota in de gemeenteraad haar afkeur laten blijken over de financiële plannen van het huidige gemeentebestuur. Er waait een onvervalste liberale VVD-wind door Oss, gesteund door PvdA, CDA en de VDG. Kritiekloos worden de onzalige plannen van het kabinet in Oss uitgevoerd. Zorg en cultuur liggen zwaar onde vuur.

SP-fractievoorzitter Jan Zoll maakte goed duidelijk dat de SP voor een socialer beleid staat, waarin werk, wonen en zorg centraal staan. Veel tijd ruimde hij in zijn toespraak in voor het Museum Jan Cunen en de Muzelinck.

Wat de SP betreft worden de bezuinigingen van 800.000 euro op cultuur teruggedraaid. De bezuinigingen voor de Muzelinck kunnen wat de SP betreft een stuk minder rigoreus.

U bent hier