h

Avond voor medewerkers Pantein

10 juli 2014

Avond voor medewerkers Pantein

Beste Pantein medewerkers. De afgelopen weken zijn voor velen van jullie vervelende weken geweest. Bij de SP zijn er veel vragen en onduidelijkheden binnengekomen rondom het sociaal plan. En wat te doen met de keuzes die aan jullie voorgelegd worden. Maar ook vragen over hoe kunnen we ons protest laten horen.

Sommigen van jullie worden voor de "keus" gesteld om loon in te leveren, van FWG 15 naar FWG 10. Dit kan natuurlijk niet zomaar!! Dit moeten we samen bespreken en samen over beslissen want samen staan we sterk.

We drukken jullie daarom op het hart om nog niets te tekenen voordat we elkaar gesproken hebben!!

Graag nodigen wij jullie uit op:

  • Dinsdag 15 juli;
  • Tijd: 19 uur
  • Waar SP gebouw Linkensweg 40 Oss

Laat even horen of je aanwezig kunt zijn en heel belangrijk: neem zoveel mogelijk collega's mee!!

Mail: mtjanssen@outlook.com

U bent hier