h

1000 handtekeningen voor fietsenstalling spoorlaan

17 juni 2014

1000 handtekeningen voor fietsenstalling spoorlaan

OSS - De tijdelijke gratis bewaakte fietsenstalling die aan de Spoorlaan werd geopend heeft geleid tot een handtekeningenactie van de gebruikers. Zij willen dat de fietsenstalling in de toekomst open blijft. Komende donderdag zal SP-raadslid Albert Arends tijdens de rondvraag in de commissie ruimte de 1.000 handtekeningen aanbieden aan wethouder de Bruijn. 

Totdat de stalling aan de Gasstraat is uitgebreid, blijft de tijdelijke stalling aan de Spoorlaan open. Er is in het pand aan nummer 64 ruimte voor 330 plaatsen en is geschikt voor (elektrische) fietsen, bakfietsen, bromfietsen en scooters. De stalling is gratis en bewaakt, op dezelfde manier als de bewaakte stallingen aan de Kruisstraat en Oostwal. De stalling is van maandag tot en met vrijdag geopend van 6.00 tot 22.00 uur.

U bent hier