h

Protest verontruste thuiszorgmedewerkers

22 januari 2014

Protest verontruste thuiszorgmedewerkers

Op donderdag 23 januari staat op de agenda van de raadscommissie sociaal bestuurlijk het onderwerp “pilot Huishoudelijke Hulp ” op de agenda.

Er zijn de afgelopen periode bij de SP veel verontruste berichten van thuiszorgmedewerkers binnengekomen. Medewerkers melden dat er bij cliënten en medewerkers veel onrust is ontstaan over de nieuwe werkwijze en de aangekondigde bezuinigen op de thuiszorg. De SP is tegen de bezuinigingen op de zorg en staat achter de protesterende thuiszorgmedewerkers.


De medewerkers hebben besloten om de politieke discussie nauwlettend te volgen. Twee medewerkers zullen namens hun collega’s hun zorgen kenbaar maken aan de raadsleden. Door met velen nadrukkelijk aanwezig te zijn op de publieke tribune met spandoek willen ze duidelijk hun zorgen naar buiten brengen naar de raad en naar heel Oss.

U bent hier