h

Harry van Bommel, Tweede Kamer-lid van de SP, naar Oss over actuele wereldpolitiek

31 oktober 2013

Harry van Bommel, Tweede Kamer-lid van de SP, naar Oss over actuele wereldpolitiek

HvB
Half Europa staat op zijn achterste poten vanwege de afluisterpraktijken door de geheime dienst van Amerika. Afgetapte staatshoofden eisen excuses. In Nederland blijft het verrassend stil.
Wat een feestjaar had moeten worden, werd een jaar vol strubbelingen tussen Rusland en Nederland. Greenpeace-activisten zitten daar nog steeds vast.
Toen in Syri&#235 het verderfelijke gifgas werd gebruikt, stond Amerika in de startblokken om een strafexpeditie uit te voeren. Rusland wist dat op de valreep tegen te houden. Heeft Amerika haar leidende positie in de wereld verloren? En wat is de rol van de Verenigde Naties?

Kortom er gebeurt veel de laatste maanden op het wereldtoneel. Daarom organiseert de SP een avond om over dit alles van gedachten te wisselen.

Op maandagavond 11 november is er een bijeenkomst in het partijgebouw van de SP aan de Linkensweg 40-A in Oss.
Harry van Bommel zal spreken over genoemde zaken. Hij is woordvoerder Europese en Buitenlandse Zaken voor de SP in de Tweede Kamer. Vervolgens zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen en met elkaar hierover in debat te gaan.

Openbare avond

Spreker: Harry van Bommel, Tweede Kamerlid SP, woordvoerder Europese en Buitenlandse Zaken
Onderwerp: Afluisterpraktijken door de Amerikaanse Geheime Dienst, strubbelingen met Rusland, de machtsverhoudingen tussen Amerika, Rusland en de Verenigde Naties.
Datum: maandag 11 november 2013
Tijd: 20.00 uur tot 21.30 uur
Plaats: SP-partijgebouw, Linkensweg 40-A in Oss
Entree: Iedereen met belangstelling is welkom; de entree is gratis

U bent hier