h

BrabantWonen geeft fouten toe

14 september 2013

BrabantWonen geeft fouten toe

sp
Problemen bij onderhoud en verhuizingen nog niet van de baan!
Als verhuurder is BrabantWonen niet alleen verantwoordelijk voor het groot onderhoud van de woningen, maar ook voor het op orde houden en tijdig vervangen van bijvoorbeeld stopcontacten, deurklinken, sloten en kranen. In de praktijk echter worden vaak ten onrechte hoge rekeningen naar de huurders gestuurd.

TREK AAN DE BEL!

Ook bij verhuizingen zijn er regelmatig problemen. BrabantWonen erkent de fouten en belooft beterschap. De Osse SP verspreidt de komende tijd onder de huurders van BrabantWonen een flyer over de problemen. U kunt deze flyer bekijken op onze website. Wij raden alle huurders aan de vinger aan de pols te houden en onmiddellijk stappen te ondernemen als er wat misgaat. Het beste kan dat door contact op te nemen met BrabantWonen. Mocht dat niet tot een goed resultaat leiden, dan kunt u contact opnemen met de Osse SP via: oss@sp.nl

U bent hier