h

Handtekeningen voor veilige oversteek

12 maart 2013

Handtekeningen voor veilige oversteek


Vanmiddag om 16.00 uur zijn de handtekeningen voor een veilige oversteek van de pastoor Visserstraat naar het Burchtplein aangeboden aan wethouder De Bruyn. De delegatie bestond uit buurtbewoners en afgevaardigden van de SP, die ook de handtekeningen actie gezamenlijk hebben gevoerd.

aanbieden handtekeningen
Buurtbewoner Jan van Dinther biedt samen met SP-vertegenwoordigers de handtekeningen aan

Wethouder de Bruyn kwam steeds met dezelfde argumenten: Twee oversteken in de buurt en verkeerstechnische redenen zorgen er volgens haar voor dat er niets aan de situatie hoeft te gebeuren. Door het vorige college is echter al toegezegd dat men na verloop van tijd de hele kwestie opnieuw zou bekijken, omdat al bij de reconstructie van de Singel 40-45 om deze oversteek was verzocht.

De buurtbewoners lieten zich niet van hun stuk brengen en hopen met de actie duidelijk gemaakt te hebben dat het een redelijk verzoek is om hier een oversteek te maken waar veel bewoners plezier van zullen hebben. Ook maakte men duidelijk dat alles en iedereen hier oversteekt, met fiets, met kinderwagen, met boodschappenkar enzovoorts, en dat men niet wenst om te lopen naar een gevaarlijke rotonde!!

Bekijk de beelden op D-tv: Oversteek Singel nog eens bekeken

U bent hier