h

Uitnodiging Ledenvergadering en kerstborrel

30 november 2012

Uitnodiging Ledenvergadering en kerstborrel

SP logoDinsdagavond 18 december houdt de Osse SP afdeling haar jaarlijkse ledenvergadering. Dit jaar wordt die gecombineerd met een Kerstborrel. Alle leden van de Osse SP zijn 18 december van harte welkom in het SP-gebouw aan de Linkensweg in Oss. De avond begint om 20.00 uur. Het belangrijkste onderdeel van de avond is de verkiezing van een nieuw afdelingsbestuur en een nieuwe afdelingsvoorzitter.

Het plan is om bestuurlijk de nodige aanpassingen te gaan doen om daarmee beter klaar te zijn voor de toekomst. De lijst met kandidaten voor het bestuur en het voorzitterschap ontvangt u ter plekke. Leden die zich nog kandidaat willen stellen kunnen dat doen tot uiterlijk 16 december. Hiervoor kunt u een mail, met motivatie en vermelding van uw lidmaatschapsnummer, sturen naar de afdeling Oss.

Vanaf ongeveer 21.00 uur start de Kerstborrel. Mocht u alleen bij de Kerstborrel kunnen zijn dan kan dat natuurlijk ook.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot 18 december,

Bestuur SP-afdeling Oss

U bent hier