h

Meer livemuziek in Osse cafe's

31 oktober 2012

Meer livemuziek in Osse cafe's

ll
De SP in blij met het besluit van het college om vaker livemuziek in Osse cafe's mogelijk te maken. Begin dit jaar heeft de SP daar samen met muziekliefhebbers en enkele horecaondernemers actie voor gevoerd. Eind maart kreeg een motie van de SP over dit onderwerp een ruime meerderheid in de gemeenteraad en nu is er dan het besluit.

Op de 12 koopzondagen die er zijn mogen de cafe's nu bandjes laten spelen. De eindtijd is gesteld op 23.00 uur om daarmee de overlast voor omwonenden te beperken. Deze 12 zondagen komen bovenop de dagen dat het al toegestaan was zoals Koninginnedag, de kermis en carnaval. Het betreft voorlopig een proef voor 2013 maar op de 3 koopzondagen die er dit jaar nog zijn mogen de cafe's ook al livemuziek neerzetten.
De SP is van mening dat dit besluit een heel stuk tegemoet komt aan de wensen van muziekliefhebbers, horecaondernemers en muzikanten.
Daarnaast draagt het bij een de levendigheid van het Osse centrum, volgens Nicole Schouten en Paul Peters van de Osse SP, die het initiatief namen voor de
actie.

U bent hier