h

SP in actie voor livemuziek

1 februari 2012

SP in actie voor livemuziek

Live Lives logoNaar aanleiding van de perikelen rond livemuziek in café Kaatje en de commissievergadering van 18 januari waarin werd gesproken over deze kwestie is de SP breder gaan kijken naar livemuziek in de Osse cafés.
Het blijkt voor de horecaondernemers steeds moeilijker, en in sommige gevallen bijna onmogelijk, te worden om bandjes te kunnen laten optreden. Er komt administratieve rompslomp bij kijken en de cafés moeten fors aangepast worden wat vaak niet mogelijk is.
Dit alles heeft, volgens de SP, het gevaar in zich dat het osse centrum zijn levendigheid verliest.

Nicole SchoutenPaul PetersSPers Nicole Schouten en Paul Peters gaan het college van B&W oproepen om de regels te versimpelen. Natuurlijk wil de SP ook rekening houden met de bewoners van het centrum. Zo moeten er grenzen gesteld worden aan het aantal optredens per jaar en er zal een “avondklok” ingesteld moeten worden.
Om dit initiatief kracht bij te zetten start de SP deze week een handtekeningenactie onder de kop “LIVE LIVES”. Liefhebbers van livemuziek, ondernemers en muzikanten wordt gevraagd om hun handtekening te zetten.

U bent hier