h

Ossenaren tegen bezuinigingen op zorg

16 oktober 2011

Ossenaren tegen bezuinigingen op zorg

handtekeningen actie centrum OssHandtekeningactie in het centrum van Oss

Zaterdag 15 oktober heeft de SP in het Osse centrum onder het winkelend publiek de mening gepeild over de bezuinigingen die Oss te wachten staan. De overgrote meerderheid is van mening dat het Osse gemeentebestuur (VDG,VVD,PvdA en CDA) te ver gaat met de bezuinigingen op zorg en het minimabeleid.

Honderden mensen vulden de protestkaart om dat aan het college van B&W duidelijk te maken. Afgelopen donderdag is het college met haar plannen naar buiten gekomen om 10,4 miljoen te bezuinigen waarvan maarliefst 2,5 miljoen op zorg, de op een na grootste post. Op 10 november worden de plannen in de gemeenteraad besproken. Ruim voor die datum komt de SP met Sociaal Alternatief voor de Osse begroting.

U bent hier