h

Actie ZORG IN GEVAAR van start

3 oktober 2011

Actie ZORG IN GEVAAR van start


zorgactievanstart
Handtekeningactie bij de 55-plusmarkt

Oss, zaterdag 1 oktober hebben ruim 400 mensen een protestkaart ingevuld tegen de dreigende bezuinigingen op de zorg en het sociale beleid in Oss. Dit gebeurde bij de informatiemarkt voor 55-plussers op de Rusheuvel.

De SP was daar de hele dag aanwezig om de bezoekers van de informatiemarkt aan te spreken over de plannen van het college van B&W om jaarlijks maarliefst 2,5 miljoen euro te gaan bezuinigen op de zorg voor ouderen, gehandicapten , chronisch zieken en het sociale beleid. De bezoekers aan de beurs waren het vrijwel allemaal met de SP eens dat dat te gek voor woorden is en dus niet door moet gaan. De SP gaat de komende weken door met deze actie en ook hier op onze website kunt u uw protest laten horen.

U bent hier