h

800 Handtekeningen tegen fietsenchaos station

2 oktober 2011

800 Handtekeningen tegen fietsenchaos station

fietsen
Vorige week heeft de SP in een paar dagen tijd 800 handtekeningen verzameld onder de gebruikers van de fietsenstalling op het Osse NS-station.
De fietsenstalling is velen een doorn in het oog omdat de stalling vaak overvol is en er een puinhoop van fietsenwrakken ligt. Het probleem is niet nieuw en al vaker aangekaart door de SP, maar nu is de maat echt vol. De SP wil dat NS/Prorail en het Osse college nu echt eens iets gaan doen om de problemen op te lossen.
Maandagmorgen 10 oktober worden de handtekeningen om 08.45 uur op het station aangeboden aan burgemeester Wobine Buijs. De SP zal haar daar de problemen laten zien en ook tips geven voor mogelijke oplossingen. Om de urgentie aan te geven zullen de actievoerders fietsbellen meenemen.
U bent van harte uitgenodigd om maandagmorgen bij het station aanwezig te zijn.

U bent hier