h

't Honk viert feest

13 september 2011

't Honk viert feest

Bas van der Voort overhandigt de bloemen namens ROOD
Jongerencentrum 't Honk in Oss bestaat 25 jaar! En dat laat ROOD niet zomaar voorbij gaan!

Jongerencentrum 't Honk is er voor de Osse jongeren van 10 t/m 20 jaar! Je kan er terecht voor diverse activiteiten zo is er een podium, filmzaal, repetitieruimte voor bands, een jongerencafe en nog veel meer! Omdat 't Honk 25 jaar bestaat is dat vandaag groots gevierd met onder andere optredens en vele activiteiten voor jong en oud!

Omdat ROOD het belangrijk vind dat er veel voor én met jongeren georganiseerd wordt - en dat dit vooral doorgezet moet worden - zijn ze zondag 11 september langs geweest. Uiteraard kwamen we niet met lege handen!
Ook hebben de Osse jongeren van de SP met de jongeren en met personeel van 't Honk gesproken over de bezuinigingen op kunst en cultuur! Zo haalde ze daar kaarten met steunbetuigingen op tegen de bezuinigingen op kunst en cultuur van dit Osse college.

ROOD hoopt dat 't Honk nog vele jaren in Oss zal blijven bestaan en het goede werk voortzet.

U bent hier