h

Lachen geblazen

5 september 2011

Lachen geblazen

4e beeld1
Oss- Woensdag 31 augustus was het lachen, lachen en nog eens lachen op het plein bij de Grote Kerk in Oss tijdens Het Vierde Beeld. Maar dat was ook de bedoeling want het thema was dit jaar Het Vierde Beeld Lacht. De ongeveer 700 bezoekers genoten van het cabaret van Theo van Duren, Mark van de Veerdonk en Ernesto en Marcellino samen met Wilfried Finkers. Het Vierde Beeld is een initiatief van de SP en jaarlijks wordt het plein omgetoverd in een openluchttheater voor een culturele activiteit. Tijdens Het Vierde Beeld startte de osse SP ook een actie tegen de bezuinigingsplannen op cultuur in Oss. Vrijwel alle bezoekers deden daar spontaan aan mee. Lees verder voor meer foto's.

4ebeeld24ebeeld34ebeeld44ebeeld5

Zie ook ons eerder bericht over de actie CULTUUR IN OSS IN GEVAAR!

U bent hier