h

Jules Iding stopt

22 september 2011

Jules Iding stopt

julesOss- Jules Iding was ooit de eerste SP-wethouder in Nederland en 5 maanden geleden werd hij de eerste gedeputeerde van de SP in Nederland. Dit weekend heeft hij besloten om te stoppen. "Ik wil wel, maar mijn lijf wil niet" zegt Jules daar zelf over. Commissaris van de koningin Wim van de Donk: "Jules heeft dat lastige besluit genomen en wij hebben daarvoor groot respect. Wij verliezen een goede bestuurder en collega".
Jules had de portefeuille Ecologie en Handhaving en Jules wilde het duurzaamheidsgeweten van Brabant zijn. "Het gaat niet alleen om economie en asfalt, maar vooral ook om de mens, de natuur en het milieu" volgens Jules Iding.
Het bestuur van Osse SP vindt het jammer dat Jules moet stoppen maar ook heel begrijpelijk, je gezondheid gaat tenslotte voor alles.

U bent hier