h

Jubileum kinderlintjes!

25 september 2011

Jubileum kinderlintjes!


Het is weer zover! De voorbereidingen voor de uitreiking van de SP Kinderlintjes 2011 zijn weer gestart.Voor de vijfde keer in de geschiedenis van Oss zullen kinderen die wat bijzonders hebben gedaan voor de Osse samenleving, een lintje krijgen.

Eén van de gelukkigen van 2009

Kent u ook een kind die een actie heeft gedaan voor het goede doel, trouw vrijwilligerswerk doet, de buurvrouw helpt met de boodschappen of die om een andere reden een lintje verdient? Doe dan nu uw nominatie hier of mail naar kinderlintjes@sp.nl!

Nomineren kan tot 8 november.

De uitreiking van de kinderlintjes vindt dit jaar plaats op zondag 20 november.

Nomineer hier uw kind
kijk hier naar de uitslag van 2010
hier naar 2009
hier naar 2008
en 2007

U bent hier