h

VERVOLG AKTIE ARMOEDE WERKT NIET

21 juli 2011

VERVOLG AKTIE ARMOEDE WERKT NIET

aaAls vervolg op de vorige aktie van Armoede Werkt Niet, zijn we ook in Oss begonnen met de nieuwe landelijke aktie.
In heel Nederland zullen onder de medewerkers van o.a. de IBN, werkhandschoenen worden verspreid. Het is de bedoeling om je handtekening op de handschoen te zetten en op het aangehechte kaartje je ongenoegen te uitten over de aankomende bezuinigingen op deze zeer kwetsbare groep. Deze hanschoenen zullen t.z.t. als een lint van vele kilometers worden aangeboden aan de bedenkers van deze onzinnige bezuinigingsmaatregel die vooral de zwakkeren onder ons zal treffen.

Voor verdere informatie en voor het aanvragen van deze handschoenen kan men terecht bij Albert Arends.
Telefoon 0412-631944.

U bent hier