h

Paul Peters in Zout

7 januari 2011

Paul Peters in Zout

zout
In de Kwestie staat de coalitievorming in Oss centraal. Hiervoor zijn Reina de Bruijn van de VVD en Paul Peters van de SP uitgenodigd. Kunnen de minima, ouderen en gehandicapten met de VVD aan het bewind veilig gaan slapen of zullen ze de steun van de SP nodig hebben? Ook theoloog en dichter Huub Oosterhuis is te gast.
HUUB OOSTERHUIS was al vaker in Zout en zondag wordt met hem gesproken over zijn initiatief om een tiental huizen van Nieuwe Liefde te stichten. Plaatsen voor liturgie, spiritualiteit, discussie, concert en theater. Nieuwe kerken in oude gebouwen, in oude wijken en buitenwijken.

In het themagesprek praten regisseur/schrijver Andre van Duren en producent Matthijs van Heijningen over hun vorderingen met de film De Bende van Oss.
In de Zoutquiz gaan twee caissieres van Super de Boer de strijd met elkaar aan. Columns zijn er van Wouter ter Haar en Theo van Duren en er is livemuziek van de groep Strike 2 bestaande uit jonge muzikanten uit de regio. Strike 2 staat binnenkort in de regiofinale van de Clash of the Coverbands in Tilburg.

Zout (zondag 9 januari) wordt gehouden in de grote zaal van cultuurpodium de Groene Engel aan de Kruisstraat in Oss en start klokslag 16.00 uur.

U bent hier