h

Emile Roemer in Zout

9 december 2010

Emile Roemer in Zout

zoutHoofdgast in politiek cafe Zout van aanstaande zondag is SP-voorman Emile Roemer. Met hem praten we over de actuele Haagse politiek en in het bijzonder over de linkse samenwerking. We proberen Job Cohen en Femke Halsema ook nog aan tafel te krijgen.

In de themadiscussie ontmoeten we de Ossenaren Rico Schuijers en Marc van Hintum. Rico Schuijers is als sportpsycholoog toegevoegd aan het team dat de Nederlandse ploeg gaat voorbereiden op de Olympische Spelen in Londen 2012.

Hoe concentreer je topsporters op topprestaties en hoe ga je met spanningen om? De voormalig voetbalinternational Marc van Hintum weet er uit de praktijk over mee te praten. In de kwestie wordt met PvdA lijsttrekker Hendrik Hoeksema en VVD lijsttrekker Reina de Bruijn de verkiezingsuitslag geevalueerd en wordt vooruitgeblikt op de aanstaande coalitieonderhandelingen.

In de quiz treden twee nieuwbakken raadsleden Maaike Mollen, PvdA en Hanneke Smits, CDA in het strijdperk. Hebben zij zich gedegen voorbereid op het raadswerk of moet Zout hen nog inwijden in de geheimen van de Osse politiek?

De column wordt uitgesproken door onze vaste columnist Theo van Duren. Ja, ja onlangs speelde hij voortreffelijk in de grote zaal van de Lievekamp. Zondag is er livemuziek van zangeres Iris Romeijnders met haar band.

Zout wordt gehouden in de grote zaal van cultuurpodium de Groene Engel aan de Kruisstraat in Oss en start klokslag 16.00 uur.

Politiek café Zout

U bent hier