h

verkiezingsavond voor mensen met een beperking

9 november 2010

verkiezingsavond voor mensen met een beperking

mee
Aan het woord is Marie Therese Janssen die binnenkort voor de SP in de osse gemeenteraad komt

De avond was georganiseerd door MEE (voor mensen met een beperking) in de raadzaal van het gemeentehuis. Alle politieke partijen hadden een standje ingericht. Burgemeester Klitsie (met ambstketen) hield een welkomstwoord.

Door medewerkers van MEE werd uitleg gegeven over de verkiezingen. Met behulp van mensen uit de zaal is de vereenvoudigde stemwijzer ingevuld. Een hele klus voor de deelnemers.

De politieke partijen moesten in 3 minuten uitleggen waar zij als partij in de nieuwe gemeenteraad voor staan. Opvallend was dat een aantal mensen die in gezinsvervangende tehuizen wonen heel goed op de hoogte waren van de politiek. Veel van deze mensen volgen op dinsdag het vragenuurtje vanuit Den Haag. Zij wisten te vertellen dat de SP de zorg hoog in het vaandel had staan.

bezoekersenkele bezoekers

U bent hier