h

Jules Iding bij debat FNV lokaal

16 november 2010

Jules Iding bij debat FNV lokaal


De lijsttrekkers van de acht partijen die op 24 november mee doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Oss, gaan op woensdag 17 november met elkaar in debat. Dat doen ze tijdens een avond die georganiseerd is door de Osse afdeling van FNV Lokaal. Lokatie is zaal Vivaldi aan de Molenstraat 81, aanvang is 20.00 uur.

De lijsttrekkers zullen tijdens het debat vooral ingaan op het sociaal en economische beleid van de gemeente Oss. Het dreigende massa-ontslag bij MSD Organon, de effecten van de economische crisis op de werkgelegenheid en de balans tussen de stad Oss en de omliggende dorpen zijn enkele van de onderwerpen die aan bod zullen komen.

De leiding van het gratis toegankelijke debat is in handen van Dorald Megens (nieuwslezer bij de NOS) en René van der Lee (redacteur Brabants Dagblad). Theo van Duren, cabaretier en vaste gast van politiek café Zout, draagt een column voor.

U bent hier