h

Tweede kamerlid SP Jasper van Dijk naar Oss

29 oktober 2010

Tweede kamerlid SP Jasper van Dijk naar Oss


Jasper van DijkAanstaande vrijdag 29 oktober komt Tweede Kamerlid voor de SP Jasper van Dijk naar Oss. Van Dijk is woordvoerder cultuur en hij gaat in Oss praten met de verantwoordelijke mensen van o.a. de Lievekamp, de Groene Engel, Bibliotheek, Jan Cunen Museum, K26 en het Stadsarchief. Belangrijkste gespreksonderwerp zal zijn de dreigende bezuinigingsvoorstellen voor de culturele sector. Er zal ook gepraat worden over de onderlinge samenwerking in Oss en wat er beter zou kunnen.

Bij het gesprek in de ruimte van K26 zijn ook fractiemedewerker en beeldend kunstenaar Hans van Leeuwen en de osse lijstrekker voor de SP, Jules Iding aanwezig. Het gesprek wordt gehouden in K26 aan de Kruisstraat.

U bent hier