h

Kerstpakketten voor minima

11 november 2009

Kerstpakketten voor minima


Een SP voorstel dat ieder jaar opnieuw weer een klein steentje bijdraagt aan het kerstgevoel van mensen die het niet al te breed hebben.

De gemeente Oss verstrekt ook dit jaar kerstpakketten aan alle minima in Oss, Lith en Maasdonk. Het gaat om de huishoudens die een Wwb-uitkering hebben, of een vergoeding krijgen van één of meerdere regelingen van het minimabeleid.

Het gaat bijvoorbeeld om de regeling 'Meedoen is belangrijk', het Welzijnsfonds of het Participatiefonds. In de samenstellingen van de pakketten, die worden thuisbezorgd, staat duurzaamheid centraal. De bezorging is van 14 tot en met 16 december.

Mensen die niet thuis zijn, krijgen een kaart in de bus waarmee ze het pakket later zelf kunnen ophalen.

U bent hier