h

Parkeergarage Bergoss oogst lof

13 september 2009

Parkeergarage Bergoss oogst lof

Parkeergarage Bergoss is donderdagmiddag officieel in gebruikgenomen, in het bijzijn van veel genodigden, waaronder bouwers en buurtbewoners.

garage Bergoss

"De eerste plannen dateren al van medio jaren negentig van de vorige eeuw. Pas begin 2005 begonnen de plannen echt vorm te krijgen." SP wethouder Jules Iding blikte nog even kort terug op de roerige jaren voor de eerste spa de grond in ging. "Het is een moeilijk project geweest, buurtbewoners keken argwanend naar de plannen. Maar het is allemaal zorgvuldig gebeurd en dit project is belangrijk voor de ontwikkeling van het centrum. Er is veel geïnvesteerd, het ziet er prachtig uit aan de buitenkant en er zijn nu vooral lovende woorden."

Hij gaf aan dat er bewust gekozen is voor het aantal van 270 parkeerplaatsen, en geen 300. "Het kan wel, maar nu zijn er ruime plekken, waar je je auto goed kwijt kunt." Daarna mocht het hele gezelschap naar binnen, om een kijkje te nemen in de garage en boven op de daktuin. "Ja, het is inderdaad mooi geworden", klonk het menigmaal.

De garage is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07.00 tot 22.00 uur, zaterdag van 08.00 tot 22.00 uur en op koopzondag van 11.00 tot 19.00 uur.

U bent hier